Ursan tähti- ja tiedeleirit

Parhaat lastenkirjat ja -elokuvat, leikit, laulut, touhut, askartelut jne. Edulliset koko perheen vierailukohteet ja lomapaikat.

Ursan tähti- ja tiedeleirit

ViestiKirjoittaja rumaelsa » 12 Maalis 2015, 13:28

Tänään alkoi ilmoittautuminen Tähtitieteellisen yhdistyksen Ursan järjestämille lasten ja nuorten tähtileireille ja tiedeleireille: http://www.ursa.fi/harrastus/nuorisotoi ... leiri.html - suosittelen todella lämpimästi, jos lapsenne on kiinnostunut avaruudesta tai luonnontieteistä! Tähtileirit ovat täyttyneet hyvin nopeasti, joten niiden määrää on lisätty, jotta useampi lapsi mahtuisi mukaan, ja tiedepainotteinen leiri on viimekesäinen uutuus. Suosion myötä tosin hinnatkin ovat villiintyneet! :?
rumaelsa
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1755
Liittynyt: 21 Loka 2013, 21:27

Re: Ursan tähti- ja tiedeleirit

ViestiKirjoittaja Tiina H » 05 Tammi 2016, 10:58

Tähän samaan yhteyteen vinkkaan valtakunnallisen Luma-toiminnan järjestämistä jutuista. Täällä esimerkiksi pyörii matikkakerho, joka on kahvilatyyppinen (Matikkapysäkki nimeltään) eli sinne voi mennä ja sieltä lähteä silloin kun itselle sopii. Siellä voi pelata lauta- ja pulmapelejä ja ratkoa erilaisia loogisia tehtäviä. Saa sieltä myös apua matikkapulmiin, jos tahtoo.

Samoin moni yliopisto tai yliopiston sivutoimipaikka järjestää lapsille puuhaa, esimerkiksi luentoja, tiedekerhoja tai tieteeseen liittyviä teemapäiviä tai tapahtumia.
Tiina H
 
Viestit: 907
Liittynyt: 30 Loka 2013, 12:48


Paluu Juttuja lapsille ja lasten kanssa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron