Kirjoittaja Tiina H » 28 Heinä 2014, 15:02
Me on tehty vähän vastaavanlaisia, mutta niin, että on käytetty kookosöljyä ja (tummaa, sokeritonta) kaakaojauhetta esimerkiksi puoli dl kumpaakin ja sitten jotain makeutukseksi. Jos on nestemäistä makeutusta, sitä pannaan vähemmän kuin puoli desilitraa, ettei suklaa jää löllöksi. Sekaan voi pistää kuivattuja marjoja tai hedelmän paloja, pähkinöitä, siemeniä, keksinmuruja, riisikakunmuruja, vaniljaa, chiliä, kanelia tai muuta, mistä nyt sattuu pitämään. Pähkinät ja siemenet voi paahtaa kuivalla pannulla ensin, niin saa makua lisää. Jääkaappiin tai pakkaseen esimerkiksi leivinpaprulla vuorattuun matalaan vuokaan, kunnes massa kovettuu, sitten palasiksi. Paloittelu onnistuu hyvin terävällä, isolla veitsellä.