Kiinnostusta kotiopetukseen on

Eri aineiden oppimateriaaleille on omat ketjut. Huomaa, että yhteensä viestiketjuja on jo kaksi sivua!

Kiinnostusta kotiopetukseen on

ViestiKirjoittaja rumaelsa » 03 Loka 2016, 23:33

Muutama vuosi sitten lääkärissä käydessäni omalääkäri rupesi vastaanottoajan lopuksi kyselemään kotiopetuksesta! :) Hän oli lukenut haastatteluni paikallislehdestä ja tiesi sitä kautta, että meidän lapset olivat kotikoulussa. Hän kertoi, että hekin mieluiten opettaisivat lapsiaan kotona, jos jompikumpi - molemmat vanhemmat työskentelevät lääkäreinä - voisi jäädä kotiin.

Tänä kesänä puolestaan tutustuin lapsuuden kotikylässä kahteen sinne muuttaneeseen erittäin mukavaan perheeseen. Ja kas kummaa, miten sitä aina löytääkin samanhenkisiä ihmisiä: MOLEMMAT perheet olivat jossain vaiheessa harkinneet kotikoulua!
rumaelsa
Ylläpitäjä
 
Viestit: 3061
Liittynyt: 21 Loka 2013, 21:27

Re: Kiinnostusta kotiopetukseen on

ViestiKirjoittaja rumaelsa » 23 Heinä 2017, 13:45

Tutustuin muuten lapsuuden kotikylässä viime kesänä myös kolmanteen mukavaan perheeseen. Törmäsin heihin sattumalta hiljattain Tampereella, ja perheen isä otti puheeksi - tietenkin kotiopetuksen!!! :D Hän muisti, että meidän lapset ovat olleet kotiopetuksessa, ja oli erityisen innostunut ajatuksesta, että kotona lapsen olisi mahdollisuus oppia ajattelemaan yksilöllisesti, menemättä lauman mukana. Hän kertoi lukeneensa jonkin kasvatusfilosofisen teoksenkin ihan harrastuksesta. Lopuksi he toivottivat minut milloin tahansa kahville, jotta voimme keskustella oikein perusteellisesti. :)

Ei kai tätä voi selittää oikein muuten, kuin että samanhenkiset ihmiset vetävät toisiaan puoleensa?!
rumaelsa
Ylläpitäjä
 
Viestit: 3061
Liittynyt: 21 Loka 2013, 21:27


Paluu Kotiopetus

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron