Sivu 2/2

Re: Ruokaa tähteistä

ViestiLähetetty: 09 Huhti 2020, 17:02
Kirjoittaja rumaelsa
Tässä ehkä menee jonkun mielestä nuukailu liian pitkälle, mutta en nykyään raaski heittää makaronin keitinlientäkään menemään. :lol: Tulin nimittäin kysyneeksi pioneerileirin keittäjältä, miten hän sai makaroneista niin maukkaita, ja hän kertoi lisäävänsä keitinveteen liemikuution; siitä lähtien olen keittänyt makaronit luomukasvis- tai -yrttiliemikuution kanssa, ja liemeenkin jää sen verran makua, että säästän sen, tarvittaessa panen pakastimeen, ja käytän myöhemmin nesteeksi leipomiseen tai lättytaikinaan.

Re: Ruokaa tähteistä

ViestiLähetetty: 17 Touko 2020, 15:02
Kirjoittaja rumaelsa
Teemme joskus kotikaljaa kaupan uutteesta, ja kun kalja on juotu, sekoitan pohjalle jääneeseen hiivaiseen, juomakelvottomaan liemeen sämpylätaikinan.