Sivu 1/1

Tuore basilika

ViestiLähetetty: 30 Kesä 2016, 17:00
Kirjoittaja annimonni
Miten olette käyttäneet tuoretta basilikaa?

Re: Tuore basilika

ViestiLähetetty: 30 Kesä 2016, 19:21
Kirjoittaja Tiina H
Olemme silpunneet sitä tomaattipohjaisiin sooseihin ja tomaattikeitton ihan lopuksi tai suoraan lautaselle annoksen päälle tai salaattien joukkoon. Erityisen hyvää se on tomaatti-sipulisalaatissa.

Re: Tuore basilika

ViestiLähetetty: 22 Elo 2016, 07:03
Kirjoittaja Tiina H
Jos basilikaa tulee oikein paljon, siitä voi tehdä pestoa. Sitä voi myös säilöä, ja siihen pakastus saattaa olla kuivaamista parempi konsti, sillä basilikan aromi haihtuu kuivatessa ehkä herkemmin kuin pakastuksessa. Jollakin konsteinhan kyllä kaupassa myytävä kuivattu basilika on kuivattu :D, joten jos on hyvä mahdollisuus kuivattaa yrittejä, varmasti kannattaa koettaa myös basilikan kuivaamista.