Keitän usein kukkakaali-parsakaali-porkkanaseosta. En koskaan heitä kasvisten keitinlientä pois; se kuulemma sisältää paljon ravintoaineita ja tasapainottaa elimistön happamoitumista. Ennen käytin liemen leipomiseen tai perunakeittoon, mutta nykyään en juuri leivo enkä laita ruokaa... Niinpä olen kokeillut juoda sitä. Maku on kuitenkin aika ällöttävä. Kokeilin, voisiko liemestä hauduttaa teetä; totesin, että minttu peitti makua jonkin verran, muttei tarpeeksi. Jotakin käyttöä liemelle piti keksiä, jotta sitä ei tarvinnut heittää pois
, ja kerran tulin janoisena sekoittaneeksi lasiin puolet keitinlientä ja puolet maustamatonta kivennäisvettä - se osoittautuikin yllättävän raikkaaksi yhdistelmäksi, melkeinpä hyvänmakuiseksi!