Museot

Kirjojen, elokuvien yms. herättämiä ajatuksia, ihania paikkoja, matkailuelämyksiä jne.

Museot

ViestiKirjoittaja Vanilja » 14 Loka 2022, 18:06

Kuopus on kiinnostunut historiasta ja kävimme pari viikkoa sitten tutustumassa täkäläiseen sotamuseoon. Viikko sitten kävimme linnassa; häpeä myöntää, etten ollut kertaakaan käynyt siellä niiden parinkymmenen vuoden aikana, jotka olen paikkakunnalla asunut :oops: . Kumpikin oli oikein kiva ja opettavainen kokemus. Ostimme liput yhteishintaan, joka on ehkä vähän edullisempi kuin yksittäin, mutten tätä tarkistanutkaan, sillä olimme joka tapauksessa päättäneet käydä molemmissa. 15-vuotiaskin pääsee noihin lastenlipulla ja yhteishinta lipuillemme oli muistaakseni 21 euroa! Toki sekin on rahaa ja nykyisin saa aika tarkkana olla hintojen noustessa, mutta verrattuna nyt vaikka elokuvalippuihin, tuo on mielestäni todella edullinen hinta! Nautimme kummastakin paikasta, eikä kiertelylle tietysti ollut mitään aikarajaakaan.
Tietysti sitten heti vierailujen jälkeen kuopus sai koulusta "ysikortin", jolla ysiluokkalaiset pääsevät ilmaiseksi museoihin :lol: .
Vanilja
 
Viestit: 1142
Liittynyt: 04 Marras 2013, 15:02

Re: Museot

ViestiKirjoittaja annimonni » 15 Loka 2022, 09:14

Mäntän Serlachiuksen museoihin pääsee ainakin alle 18v ja työttömät ilmaiseksi ja museoita on kaksi. Suosittelen ehdottomasti jos sielläpäin liikuskelee.
annimonni
 
Viestit: 289
Liittynyt: 01 Marras 2013, 07:47

Re: Museot

ViestiKirjoittaja rumaelsa » 17 Loka 2022, 12:26

Tampereella Työväenmuseo Werstaaseen on ilmainen sisäänpääsy; siellä on usein todella kiinnostavia näytteilyitä, ja lapsille on toisinaan omaa ohjelmaa. Vapriikissa ja ilmeisesti joissakin muissakin museoissa Tampereella pääsee perjantaisin kolmen jälkeen ilmaiseksi sisään.
rumaelsa
Ylläpitäjä
 
Viestit: 3101
Liittynyt: 21 Loka 2013, 21:27


Paluu Elämyksiä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron