Matkablogeja ja -vlogeja

Kirjojen, elokuvien yms. herättämiä ajatuksia, ihania paikkoja, matkailuelämyksiä jne.

Matkablogeja ja -vlogeja

ViestiKirjoittaja rumaelsa » 19 Joulu 2021, 14:46

Olen löytänyt Youtubesta Benjamin Richin Bald and bankrupt -kanavan, jolla hän julkaisee matkakertomuksiaan etenkin Venäjältä ja muualta entisen Neuvostoliiton alueelta. Hän hakeutuu yleensä kaikkialle muualle kuin turistikohteisiin ja kuvaa mukaansatempaavasti seikkailujaan tylsissä pikkukaupungeissa. :D Yleensä hän onnistuu pääsemään puheisiin paikallisten kanssa - hän puhuu kadehdittavan sujuvaa venäjää! - ja kohtaa ystävällisyyttä kaikkialla. Ihailen Richin myönteistä asennetta, joka saa ihmiset suhtautumaan häneen myönteisesti. Pienet vastoinkäymiset hän kääntää seikkailuiksi; esimerkiksi myöhästyttyään junasta hän käyttää päivän tutustumalla paikkakuntaan. Hän sivuuttaa olkiaan kohauttaen muun muassa joidenkuiden asiakaspalvelijoiden yrmeyden ja keskittyy sen sijaan huomaamaan hyvyyden ja vieraanvaraisuuden kaikkialla.
rumaelsa
Ylläpitäjä
 
Viestit: 3101
Liittynyt: 21 Loka 2013, 21:27

Re: Matkablogeja ja -vlogeja

ViestiKirjoittaja rumaelsa » 24 Joulu 2021, 10:47

Raising Voyagers on viehättävä Youtube-vlogi kaksilapsisen amerikkalaisperheen maailmanympärimatkasta. Parhaillaan he ovat Suomessa, ja on hauska nähdä, kuinka he nauttivat lumesta - esimerkiksi mäenlasku pulkalla on heille suuri elämys!
rumaelsa
Ylläpitäjä
 
Viestit: 3101
Liittynyt: 21 Loka 2013, 21:27

Re: Matkablogeja ja -vlogeja

ViestiKirjoittaja rumaelsa » 30 Joulu 2022, 19:07

On sääli, että bloggaaminen alkaa olla taakse jäänyttä aikaa - niin monet hienot blogit ovat loppuneet, moni löytämättä koskaan kunnolla lukijoita... Vasta viime vuonna törmäsin sattumalta sisarentyttäreni blogiin: https://www.lily.fi/blogit/elojsa/. Hän kertoo siinä mukavasti etenkin matkoistaan. Mutta hänkään ei taida enää jatkaa, koska viimeinen blogiteksti on yli vuoden takaa. :(

(Minusta näyttää, että blogitekstin https://www.lily.fi/blogit/elojsa/satam ... avajaiset/ kuvassa mehumukit ja -kannu lepäävät tarjottimella, jonka decoupage-koristelu on minun kätteni työtä! :) )
rumaelsa
Ylläpitäjä
 
Viestit: 3101
Liittynyt: 21 Loka 2013, 21:27


Paluu Elämyksiä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron