Lasten omat jutut netissä

Parhaat lastenkirjat ja -elokuvat, leikit, laulut, touhut, askartelut jne. Edulliset koko perheen vierailukohteet ja lomapaikat.

Lasten omat jutut netissä

ViestiKirjoittaja rumaelsa » 30 Marras 2016, 14:22

Ehkä teidän muidenkin lapset ovat julkaisseet jotain netissä? Meidän kuopus on toistaiseksi kirjoittanut yhden suurvaltapoliittisen (!) jutun: http://poikienkirjoituksia.blogspot.fi/ (blogiin on tarkoitus vähitellen panna muitakin poikien kirjoituksia, myös kaunokirjallisia tuotoksia).

Lisäksi kuopus on julkaissut muutaman animaation YouTubessa, kun pikkuserkku auttoi yksittäisten kuvien yhdistämisessä filmeiksi; ensimmäiset animaatioista on kuvattu ainakin pari vuotta sitten, ja selvästi huomaakin, että osa on jo taidokkaampia: https://www.youtube.com/channel/UCeb6XI ... RcawFVBNwA - tilatkaa ja tykätkää! Kamera on siskon, ja seuraavan kerran pikkuveli saa kuulemma käyttää sitä, kun tilaajia on kymmenen... ;)

Intohimoinen kiinnostus sota-aiheeseen näkyy näissäkin! Poika on myös oikeasti kiinnostunut sotahistoriasta. Hän on muun muassa rakentanut mielikuvituksen pohjalta Stalingradin pienoismallin, jota voi käyttää sekä leikkeihin että animaatioiden kuvaamiseen.
rumaelsa
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1634
Liittynyt: 21 Loka 2013, 21:27

Re: Lasten omat jutut netissä

ViestiKirjoittaja Vanilja » 02 Joulu 2016, 09:35

Olipas muuten hyviä animaatioita :) . Voisin ainakin meidän kuopukselle näyttää nuo. Punaisella legolla saa hyvin näkyviin, milloin aseella ammutaan, enpä olisi itse tullut ajatelleeksi :) .
Vanilja
 
Viestit: 591
Liittynyt: 04 Marras 2013, 15:02


Paluu Juttuja lapsille ja lasten kanssa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron