Switch to full style
Parhaat lastenkirjat ja -elokuvat, leikit, laulut, touhut, askartelut jne. Edulliset koko perheen vierailukohteet ja lomapaikat.
Lähetä vastaus

Ursan tähti- ja tiedeleirit

12 Maalis 2015, 13:28

Tänään alkoi ilmoittautuminen Tähtitieteellisen yhdistyksen Ursan järjestämille lasten ja nuorten tähtileireille ja tiedeleireille: http://www.ursa.fi/harrastus/nuorisotoi ... leiri.html - suosittelen todella lämpimästi, jos lapsenne on kiinnostunut avaruudesta tai luonnontieteistä! Tähtileirit ovat täyttyneet hyvin nopeasti, joten niiden määrää on lisätty, jotta useampi lapsi mahtuisi mukaan, ja tiedepainotteinen leiri on viimekesäinen uutuus. Suosion myötä tosin hinnatkin ovat villiintyneet! :?

Re: Ursan tähti- ja tiedeleirit

05 Tammi 2016, 10:58

Tähän samaan yhteyteen vinkkaan valtakunnallisen Luma-toiminnan järjestämistä jutuista. Täällä esimerkiksi pyörii matikkakerho, joka on kahvilatyyppinen (Matikkapysäkki nimeltään) eli sinne voi mennä ja sieltä lähteä silloin kun itselle sopii. Siellä voi pelata lauta- ja pulmapelejä ja ratkoa erilaisia loogisia tehtäviä. Saa sieltä myös apua matikkapulmiin, jos tahtoo.

Samoin moni yliopisto tai yliopiston sivutoimipaikka järjestää lapsille puuhaa, esimerkiksi luentoja, tiedekerhoja tai tieteeseen liittyviä teemapäiviä tai tapahtumia.
Lähetä vastaus