Rekisteröityminen foorumille

Rekisteröityminen foorumille

ViestiKirjoittaja rumaelsa » 11 Marras 2013, 17:12

Mukavaa, kun löysit kotiäitifoorumin! Huomaat, että pääset lukemaan vain joitakin alueita ikään kuin maistiaisiksi... Jos haluat päästä lukemaan kaikkia alueita ja keskustelemaan, ole hyvä ja rekisteröidy.
rumaelsa
Ylläpitäjä
 
Viestit: 3061
Liittynyt: 21 Loka 2013, 21:27

Re: Rekisteröityminen foorumille

ViestiKirjoittaja rumaelsa » 10 Huhti 2021, 14:04

Foorumi on ikävä kyllä jatkuvasti hyökkäysuhan alainen, minkä vuoksi uudet käyttäjät eivät voi itse aktivoida käyttäjätunnuksiaan, vaan minä teen sen. Vähintään yhdeksän kymmenestä uudesta käyttäjätunnuksesta nimittäin tulee epämääräisistä ulkomaisista sähköpostiosoitteista. Jostain syystä tänään näyttää olevan meneillään oikein suurhyökkäys, sillä muutamassa minuutissa sähköpostiini on tullut kymmenien uusien käyttäjätunnusten ryöppy, ja kaikista näkee jo ensi silmäyksellä, että nimimerkit ovat boteille tyypillistä sekasotkua. :(

Silloin, kun joukossa on joku elävältä ihmiseltä vaikuttava tapaus, otan yhteyttä sähköpostitse ja pyydän lyhyttä viestiä, joka vahvistaisi henkilön aitouden. Läheskään aina en saa vastausta, jolloin en tiedä, onko kyse siitä, että lähettäjä oli sittenkin botti, vai siitä, että tällainen henkilökohtainen yhteydenotto tuntuu epäilyttävältä tai vastenmieliseltä. Olen nyt ottanut tavaksi selittää yhteydenoton taustaa viestissäni.
rumaelsa
Ylläpitäjä
 
Viestit: 3061
Liittynyt: 21 Loka 2013, 21:27


Paluu Foorumin tarkoitus ja toiminta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron